duminică, 21 februarie 2010

De ascultat intr-o viataFac parte din generatia copiilor care au crescut in fund in fata televizorului, cu ore in nestire in fata MTV-ului, astfel ca stiam cam tot ce misca in materie de muzica prin anii '80 - 2000. Ajunsesem sa stiu si videoclipurile pe de rost.
Chiar daca eram mica si nu intelegeam o boaba de engleza (cantam prin casa "handicapeisaan beibi, handicapeiisan" pe meldodia Love and Devotion, toate mi s-au imprimat atat de bine in creier, incat nici azi nu le-am uitat. Si am momente cand ma intorc cu mare drag la aceasta comoara din copilarie.

Si cum la foarte mare moda era Always a lui Bon Jovi, m-am indragostit iremediabil de ea.
Apoi a venit ziua mea si tata mi-a cumparat pentru prima oara un walkman (mi-l amintesc si acum perfect: rosu cu argintiu) si m-a lasat sa imi aleg o caseta. Fara sa stau pe ganduri, am pus imediat mana pe albumul Slippery when wet. Jur ca nu l-am scos timp de un an din walkman. Mancam, dormeam, ma duceam la baie pe el. Ba chiar si cat am fost internata in spital mi-a cantat Bon Jovi in urechi.
Trecand peste amintirile fericite din copiarie care ma leaga de acest album (si, evident, de Bon Jovi, care ramane top 1 in inima forever), Slippery When Wet ramane cel mai bine vandut album al trupei si primul album (si cel mai iubit) din viata mea.

Niciun comentariu: