Prima intalnire si prietena cea mai buna

Cand eram mici,pe la 15-16 ani, noi, fetele (ma refer acum strict la generatia mea), aveam tendinta sa ne simtim jenate sa vorbim despre orice lucru intamplat pentru prima oara in relatia cu un baiat. Ba mai mult, eram terifiate ca nu cumva sa afle prietenii individului vreo faza mai intima, gen ti-a bagat mana sub bluza sau mai stiu eu ce.

Personal, eram chiar frustrata la gandul ca as putea da peste un astfel de specimen (eu copilarind cu baieti mai mari decat mine, care isi povesteau pe indelete activitatile extrascolare).

Conversatiile de pe atunci cu prietenii legate de viata intima/prima oara se reduceau la "mmm, da, a fost ok, mi-a placut/ nu mi-a placut".
Cu timpul, rolurile au inceput sa se inverseze, baietii devenind acum foarte discreti si misteriosi (nu includem aici porcii :) ) cu privire la viata privata, pe cand fetele simt, probabil, nevoia sa recupereze.

Dupa prima intalnire cu un tip, discutiile sunt cat de cat lejere... Prima intrebare care ti-e adresata de prietene, de o importanta cruciala este "ei, si? saruta bine?" Fiindca daca nu saruta bine, garantat tipul nu o sa ajunga prea/mai departe. A doua e "unde te-a dus/ unde ati fost?", a treia, aproape la fel de importanta ca prima e "cine a platit?" Daca ai platit tu, intrebarea care urmeaza e "a avut macar intentia sa plateasca el?".
Pentru ca primele intalniri sunt pentru noi exact ca un interviu de angajare: El candideaza la fericirea ta. Iar tu trebuie sa fii sigura ca merita si un al doilea interviu si ulterior, ca merita sa fie angajat si ca va face treaba buna in firma ta. Asa ca ii evaluezi potentialul si dai atentie la absolut orice detaliu: iti da mana cand cobori din autobuz? iti deschide usa cand intri in local? cum se poarta cu restul lumii? stie sa poarte o conversatie? inclusiv ce reactii are in cazul in care un caine comunitar da sa te muste. Orice detaliu e super important. In fond, e in joc viitorul firmei. Pe care o iubesti si pe care iti doresti sa o vezi dezvoltata.

Dar sa revenim la intrebari. Daca tipul reuseste sa fie angajat cu contract nedeterminat, evident discutiile cu prietena cea mai buna evolueaza si ele. Da, fetele vorbesc de marime. Si da, masoara. Si da, fac calcule. Si da, numara(minutele). Si da, fac comparatie. Si da, dezbat. Mult.
Daca esti bun la pat, prietenele prietenei tale o sa stie sigur. Daca nu esti bun la pat, prietenele prietenei tale o sa stie, de asemeni.
Daca prietena ta vrea sa iti dea papucii, prietena ei o sa afle cu mult inaintea ta; asta pe langa multe alte chestii, deoarece prietena prietenei tale va sti mereu mult mai multe decat vei sti macar tu despre relatia voastra.
Nu cred ca suna dur, deoarece banuiesc ca si cu baietii treaba sta cam la fel...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Doua pe ziua de azi

Ultimul mohican