Doua pe ziua de azi

1. Care e treaba cu gardienii din banci? Dau indicatii, iti arata cum tre' sa completezi formularele, iti zic de orar, ba chiar azi am avut unul care mi-a facut copii xerox pentru acte. Sunt platiti in plus? Ce meserie au trecuta pe cartea de munca? Au facut vreo specializare? Maine poimaine ma trezesc ca imi propune vreunul vreun credit cu dobanda mica sau o inlocuieste in pauza pe aia de la ghiseul de Western Union.

2. Prostitutia e de mai multe feluri. La fel si senilitatea. Dar faza de aici intrece orice scarbosenie. Nu ma asteptam la astia doi sa faca asa ceva. Dar deh, daca stau bine si ma gandesc, in ziua de azi orice e posibil.
E greu cand imbatranesti si nu mai ai simtul ridicolului. Iar in cazul de fata nici bun simt.

Comentarii

Anonim a spus…
mda...odata am vazut de aproape o buba puroiata si mi-am zis ca de omul vreodata in viata cade din raportul lui firesc cu morala,atunci devine puroi...asta imi aminti cand am vazut poza acestor doua fiinte decazute!
Diana Escu a spus…
Referitor la gardienii din banci, fac toate cele pe care le pomenesti tu, plus multe altele. Si, saracii, nu o fac din proprie initiativa, ci pentru ca sunt pusi sa faca. Asta daca tin la jobul lor...sa ne-ntelegem.
Se pare ca trebuie sa invatatm toti sa facem de toate, mai ales ca se va schimba codul muncii, si angajatii vor putea fi concediati pur si simplu, fara nicio explicatie, fara nicio compensatie.
Unknown a spus…
Am incercat sa fac o gluma pe tema gardienilor cu Merluciu, facand trimitere la post-ul tau.
Mi-am si gasit cui ... primul lucru spus a fost: Gardienii din banci sunt persoane foarte voluntare si dupa ce iti intorc serviciul pe care l-ai rugat sa-l faca, te intreaba "Sefu vrei sa te mai ajut cu ceva?". In vreme ce angajatii cu acte in regula sunt niste mame de putori si abia asteapta sa-l expedieze pe client... in mama lor de lepre, daca n-o sa-i dau afara pe toti!"

Propun acum cu codul muncii, o reorganizare a prerogativelor femeilor de servici, care ar putea deveni profesoare de istorie (in locul lu aia cu Hitler, de mi-ai aratat-o tu) in scoli si a paznicilor din parcare de la Kaufland care ar putea de departe sa-i ia locul directorului.

Si astfel Romania ar iesi din criza... si noi am trai fericiti pana la adanci batraneti.
(n-am nici o logica in ce zic, dar daca tot m-am obosit sa tastez.... ideea e ca n-am nimic cu gardienii, odata imi placea de un gardien de la un club.. dar asta e alta poveste)
torden a spus…
wtf....
... nu stiam de faza asta cu mosii...

Postări populare de pe acest blog

Ultimul mohican