joi, 7 octombrie 2010

BRD-ul si mâtele

De cand ma stiu am fost dezastru la economie. Era sa pic bacul din cauza ei, iar la facultate am dat de trei ori acelasi examen la acest curs. Am o aversiune pentru toti termenii bancari fiindca niciodata nu i-am inteles. Nu cunosc ce inseamna card de debit, de cumparaturi si alte prostii. Dar sunt unele lucruri care nu mi se par normale. Ca de exemplu: de ce mi se cer acum 50 de lei pe an pentru "administrare de cont" cand imi fac cardul, cand eu acum vreo doi ani am platit doar 7 lei la o emitere de card? La aceeasi banca.

Si tot la banca cu pricina ma pune sa imi aleg o imagine pentru card. Ii zic "da un card d'ala simplu, albastru, cum aveati inainte nu se poate?" "Aaa, nu nu nu, asta e special ca e pentru nuj ce (alti termeni bancari)".
E un pic cam penal sa stai intr-o banca sa ti se arate imagini cu peisaje si pisicute si catelusi cu maxim de seriozitate, ca si cum ar fi o procedura bancara de maxima importanta. Nu inteleg cine o fi fost cu ideea sau cu cat a crescut numarul de clienti ai bancii de cand se pun poze pe carduri. Personal gasesc stupid sa pierzi timpul (al tau, al celui de la banca si al clientilor din spate) stand si holbandu-te la poze pe care le-ai mai vazut de nuj cate ori ca wallpapere sau screensavere la telefon. De data asta sa ti le pui pe card.

Plus ca nu pricep de ce mi s-a bagat pe gat un card de salariu de 50 de lei, cand acum o saptamana mi-am facut acelasi tip de card cu numai 15 lei.Tot la BRD.

Un comentariu:

Gheisha spunea...

@ Dan: Buna! Nu nu, din contra, am specificat ca vreau un card normal, de salariu, simplu, fara briz brizuri si mi s-a zis ca doar asta se face.