La cumparaturi

Ma duc ieri la Darty sa imi cumpar calculator. Gasesc ce vreau si astept jumatate de ora sa ma bage cineva in seama. Vine un angajat care ma pune in asteptare inca vreo 15 minute.

 Pc-ul pe care l-am ales are intamplator o reducere de 40 de euro, dat fiind faptul ca e modelul expus (explicatia etichetei).
Vine angajatul, ii cer detalii, da din umeri, cand imi raspunde la intrebari, cand ma ignora (nu stie sa imi raspunda). Cat pleaca el iar, mai butonez pc-ul si nuj cum naiba dau peste un mesaj pop up de genul "Cher client,cher client, ai adus la noi acest calculator pt reparatii, echipa Darty iti multumeste si te roaga sa suni la nr bla bla bla pentru alte nelamuriri bla bla".

Uimita, il intreb pe vanzator daca pc-ul a mai apartinut cuiva inainte, el incepe sa scormoneasca prin hartii incurcat, se scarpina in cap, se invarte de doua ori pe loc si imi spune : "Nu, nu, e redus fiindca a fost modelul expus".
"Cat timp a fost expus?"
Se preface ca se gandeste, se scarpina iar in cap si spune cu convingere ca nu mai mult de trei zile. Il intreb ce e cu mesajul care apare si imi spune "Aaa, nu, asa apare la toate, e ceva firesc". Incep sa citesc cu voce tare tot mesajul, din care reiese limpede ca PC-ul a fost ADUS si REPARAT si repus la vanzare.

Rosu la fata, semiconsilierul ridica calculatorul deasupra capului si il intreaba pe colegul din fatza : "Auzi, cand apare chestia asta pe ecran inseamna ca a fost reparat ?" Ala ii raspunde direct "DA!". La care angajatul replica sarcastic : "Aha, si e misto ca ati lasat mesajul asta." (de fata cu mine!!!)

Il intreb : "Deci, a fost al cuiva, s-a stricat, l-a adus la reparat si nu l-a mai vrut inapoi?" La care el, imi da replica pe un ton profesional : "Da, vreau sa fiu sincer inca de la inceput cu dumneavoastra, ca sa nu existe neclaritati...Se pare ca a fost reparat".

Comentarii

blogbrasov a spus…
L-ai intilnit pe Dumnezeul semiconsilierilor.Sper ca ai sa cauti alta firma dela care sa cumperi computerul
Anonim a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
automacarale a spus…
Niste nesimtiti care faceau pe prostii ca sa si vanda produsul,eu in locul tau sunam la Opc si le faceam o surpriza.
Acest tip de vanzare ne jigneste inteligenta ar trebuii trecuti pe o lista de tepari de la care sa nu mai cumpere nimeni nimic
E perfect ca i-ai demascat ar trebuii sa fim cat mai multi asa ca tine bravo
Fose septice



Bazine - Rezervoare

Postări populare de pe acest blog

Doua pe ziua de azi

Ultimul mohican